Magdalenes superfàcils
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200gr farina (jo he fet servir farina schär sense gluten perque la meva nena és celíaca, i queden molt bé)
- 200gr sucre
- 200gr mantega
- 4 ous
- 1 culleradeta de llevat en pols
- Motlles de paper
8 racions
Utensilis
Papers de magdalenes o motlles de silicona
Elaboració
Barrejarem tots els ingredients, primer els ous amb el sucre, desprès afegirem la mantega desfeta prèviament al microones, i per últim posarem la farina barrejada amb el llevat i tamitzada.
Quan tinguem una masa homogènea i amb els ingredients ben integrats es hora de posar la masa dins les càpsules de paper (nomès fins a la meitat ja que al forn pujaran).
Enfornem les nostres magdalenes uns 20 minuts a 200º amb el forn preescalfat.
30min
Notes
Si les vols aromatitzar una mica se li pot afegir a la masa una mica de ratlladura de llimona o taronja o tambè algun tipus d'aroma o concentrat....Imaginació al poder!!!
Etiquetes: Postres cafe Postres Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
14651 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.